Jdi na obsah Jdi na menu

              Lávové kameny

90min......800,-Kč celé tělo      

45min........400,-Kč záda+ krční páteř+ ruce

                                                                  


Představujeme tento nový typ masáže, která svými účinky dokáže uspokojit i ty nejnáročnější klienty. Je vynikající při bolestech zad, kloubů. Doporučujeme ji rovněž podnikatelům a lidem, kteří jsou pod stálým tlakem. Je to jedna z nejlepších terapií na odstranění stresu.  

  Představte si teplo, přicházející z vulkanických kamenů do ztuhlých svalů, kombinované s masáží. Teplo a speciální masážní techniky dokonale uvolní tělo a mysl, zbavují stresu a napětí. Masáž kameny výborně stimuluje krevní oběh a lymfatický systém.  
  Tato masáž, už odpradávna praktikovaná na Havajských ostrovech, byla praxí rozvinuta a upravena do dnešní podoby a dostala název Magic hot stones. Základy této terapie spočívají v použití speciálních havajských technik, které mají, ve spojení s horkými kameny, vysoký terapeutický a relaxační účinek. Správně zvolená exotická aromaterapie umocňuje pocit klidu a pohody.
 
Účinky masáže:
  • stimuluje krevní oběh a lymfatický systém
  • hluboce relaxuje a harmonizuje
  • postupně prohřívá celé tělo, pomáhá při detoxikaci organismu
  • vyrovnává energii v těle  

 

  K této masáži využíváme speciální lávové kameny, které výborně akumulují teplo a přispívající k urychlení regenerace tkání.
Lávové kameny mají mimořádně silnou energetickou vibraci. Tato vlastnost je využívána na odstraňování blokací důležitých bodů na meridiánech a rozproudění energie v našem těle.