Jdi na obsah Jdi na menu

Joalis cílená detoxikace orgánů a tkání

JOALIS cílená detoxikace orgánů

Měníme život po kapkách

Přípravky Joalis jsou doplňky stravy na čistě přírodní bázi zpracované specifickou informační technologií. Produkty Joalis nepatří mezi léčiva a ani léčiva nenahrazují.

 

Salvia - zjištění a odstranění zátěží způsobující Vaše zdravotní obtíže

Salvie je upravená verze původního elektroakupunkturního přístroje EAV, který sestrojil německý lékař Reinhold Voll v 50tých letech. Na rozdíl od klasického měření několika bodů na konečcích prstů u EAV, se u této modifikace EAM měří pouze z jednoho bodu na dlani. Vyšetření Salvií není bolestivé – vy natáhnete ruku s otevřenou dlaní a terapeut přiloží měřící sondu, která indikuje pouze povrchové napětí kůže a změnu odporu (tj. vegetativní funkční test). Tato metoda je vhodná pro dospělé i malé děti od 3 let.

INFORMAČNÍ METODA JOALIS

Informační metoda Joalis znamená postupný proces efektivního vyčištění organismu. Ten je založen na postupné aplikaci určitých přípravků Joalis, které pomáhají tělu zbavit se pomocí vlastní imunity konkrétních toxinů (toxické kovy, chemie, zátěže z potravin, patogenů a mikroorganismů) z orgánů a tkání a přispívají k jejich normální činnosti. Cílem této metody je přirozená rovnováha. Rovnováha všech funkcí, nejen pohybových, ale i metabolických, obranných a dalších.

Jakmile tkáně a orgány pracují v souladu se svým originálním nastavením, homeostázou, pak dysbalance těla i duše v podobě přetrvávajících obtíží prakticky nenastávají. Tělo dokáže všechny tyto útoky a vychýlení eliminovat a napravit samo. To je také cíl, ke kterému značka Joalis spěje – chce lidem navracet jejich přirozenou obranyschopnost organismu.

CO JE TO DETOXIKACE?

Detoxikace je proces, který má za cíl čistý organismus bez nánosů a působení cizorodých částic. Metod detoxikace je mnoho. Každá se snaží vyhledat a vyloučit toxické látky z těla, aby nedocházelo k jejich dalšímu škodlivému působení a lidské tělo nebylo ohroženo na zdraví a životě.

JAK DETOXIKOVAT

Ideální a nejúčinnější formou jak využít informační metodu je obrátit se na certifikovaného poradce, který vám připraví kúru z přírodních doplňků stravy Joalis. Takto zvolená kúra je „šitá na míru“, a proto nejefektivnější a nejúčinnější. Velmi vhodné je k detoxikaci připojit také úpravu životního stylu, drobné změny jídelníčku, apod.

Práce poradce Joalis se skládá z vyhodnocení vstupních informací o klientovi a následně z testování pomocí přístroje Salvia a programu „EAM set“, který zjišťuje stresovou reakci na jednotlivé druhy toxinů. Míra zjištěné toxické zátěže v těle a celostní pohled na člověka pomůže poradci sestavit optimální detoxikační kúru (průměrně obsahuje 3–4 vzájemně se podporující přípravky). Díky vedení vyškoleného poradce může klient krůček po krůčku odstranit zátěže jednotlivých orgánů a tkání a spolu se změnou životního stylu „motivovat“ organismus k samouzdravujícím procesům.

CO JSOU TOXINY

Toxiny tak, jak je vnímá Joalis, jsou látky organického nebo anorganického původu, které svým zvýšeným výskytem v organismu člověka negativně působí na zdravé fungování orgánů a buněk v těle. Toxiny v organismu nejen způsobují defekty na sousedních buňkách, ale zároveň blokují přirozené komunikační cesty v těle a samy vylučují různé množství škodlivých dezinformací.

A když se budete dívat na člověka jako na celek (holisticky), uvědomíte si, že některé škodlivé nánosy můžete najít i v psychice. Jsou někdy více skryté, ale jejich nebezpečí není o nic menší než například u toxických kovů.

Mezi nejrozšířenější toxiny patří:

  • Toxiny ze životního prostředí – chemické sloučeniny, těžké kovy a jejich sloučeniny

  • Infekční mikrobiální ložiska a jejich toxiny

  • Emoční toxiny - například stres, nezpracovaná zranění

  • Chemie průmyslová, potravinářská, zemědělská, bytová a další

  • Radioaktivní látky

  • Cizorodé bílkoviny ze životního prostředí

  • Toxické látky vzniklé trávením

  • Léky, drogy

  • Metabolické toxiny, Biogenní soli

Měření probíhá v Dolanech u OLOMOUCE

Vyhraďte si prosím asi 60 min., cena vyšetření je 300Kč

vždy nutné předem objednat

na mobilním čísle 605405197

Gabriela Marková