Jdi na obsah Jdi na menu

Relaxační masáže

Aromaterapeutická masáž ....... 90min./ 1110,-Kč

Aromaterapeutická masáž, jinak zkráceně nazývaná aroma masáž, je příjemný odpočinek plný vůně, spojený s léčivým účinkem éterických olejů. Jde o velmi jemnou celkovou relaxační masáž. Aroma masáž patří mezi masáže, kde se nevyužívá hloubkových hmatů, účinně však tato masáž působí na vaše smysly. Silicové, neboli éterické oleje, se skládají z malých molekul, které se snadno rozpouštějí v nosných olejích. Silicové oleje jsou vonné, koncentrované výtažky z rostlin a používáme je při aroma masáži pro jejich jedinečné vlastnosti. Vybrané éterické oleje, ředěné v přírodním, rostlinném, nosném oleji, vytvářejí voňavou kompozici. Ta během masáže proniká všemi vrstvami kůže a působí tak na naše tělo, pomáhá odstranit fyzické potíže, ale také ovlivňuje psychickou rovnováhu. Aroma masáž je celkově hluboce relaxační, posilující a osvěžující zároveň.

 

Hawai masáž   ....................90min ./ 980,-Kč

/ hluboce relaxační/

Havajská masáž Lomi Lomi je označována za „perlu“ mezi ostatními terapiemi. Je založená na rytmických technikách využívajících nejen prstů a dlaní, ale především předloktí a loktů.

Vyjímečnost této masáže je přikládána právě velkoplošným hmatům prováděných předloktím, díky jim dochází tak k intenzivnímu přenosu tepla a energie, dotyk je velmi intenzivní a příjemný.

Tradiční pojetí ukazuje na určitou podobnost tanci, měkké i hloubkové techniky, hmaty, jsou jednoduché a ladné. Ve spojení s vůní přírodních aromatických olejů má havajská masáž vysoký terapeutický a relaxační účinek. Odstraňuje napětí ve svalech, zvyšuje pohybové schopnosti, stimuluje krevní oběh, lymfatický systém a především báječně působí na Vaši psychiku.

 

Čokoládová masáž a peeling   ..... 90min./ 1400,-Kč

/ relaxační /

Je wellness rituál, který nejen navozuje dobrou náladu, ale také pomáhá proti celulitidě a omlazuje pokožku.

Kakao v čokoládě obsahuje antioxidanty působící proti volným radikálům a tím zpomaluje stárnutí. Theobromin, obsažený v kakau, v mozku stimuluje tvorbu dopaminu a uvolňuje endorfiny a serotonin (hormon štěstí). Theobromin se chová podobně jako kofein – zvyšuje prokrvení kůže a tím aktivuje látkovou výměnu. Dále čokoláda obsahuje vitamíny, minerály a aminokyseliny, které zlepšují imunitu a urychlují obnovu buněk. Masáž podporuje detoxikaci, vyhlazuje, regeneruje a tonizuje pokožku. Peelingem se odstraní odumřelé části pokožky a navodí se tak velmi jemný pocit kůže

 

Čakrová masáž  ..... 60min./ 700,-Kč/ta to varianta se provádí bez oleje, vhodné mít na sobě volné oblečení/

                                           ....... 90min ./ 1200- Kč / olejová varianta

Čakry jsou centra v jemně hmotném energetickém systému těla, která vibrují na různých frekvencích a rezonují s určitými konkrétními barvami. Procházejí fyzickým tělem a spojují se s hlavními orgány a endokrinními žlázami. Pokud nejsou čakry v rovnováze, můžeme lehce upadnout do vzorců emočního stresu a fyzické nemoci. Technika čakrové masáže odstraňuje stres z těla, z mysli i z ducha. Uvolňuje staré vzorce a emoce, které nám brání jít vpřed a které vedou k vytváření dalšího stresu. Jemným odstraněním těchto blokád se můžeme zcela uvolnit a otevřít se novému okamžiku.   

Důležitých je sedm hlavních čakerČakry se podobají trychtýřovitým květním kalichům s rozdílným počtem okvětních lístků. Jejich počet je od čtyř lístků v základní čakře až po tisíc na sedmé čakře na temeni hlavy.  Na Východě jsou připodobňovány Lotosovým květům.

Čakry jsou v neustálém točivém pohybu.